Проєкт


trizyb1
Україна

ЖИТОМИРСЬКА ОБЛАСНА РАДА
РІШЕННЯ

Четверта сесія               VІІІ скликання

від                           №

Про зміну назви та затвердження
у новій редакції Статуту Житомирського
регіонального центру підвищення кваліфікації

Відповідно до статті 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», розпорядження Кабінету Міністрів України від 27 травня 2020 року №592-р «Про перейменування центрів перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ і організацій», розглянувши подання обласної державної адміністрації від 24.03.2021 № 1590/2-21/45, враховуючи рекомендації постійних комісій обласної ради з гуманітарних питань від , з питань комунальної власності та майнових відносин від , обласна рада

ВИРІШИЛА:

1. Змінити назву Центру перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ і організацій Житомирської обласної державної адміністрації та Житомирської обласної ради на Житомирський регіональний центр підвищення кваліфікації.
2. Внести зміни та затвердити у новій редакції Статут Житомирського регіонального центру підвищення кваліфікації (додається).
3. Керівнику Житомирського регіонального центру підвищення кваліфікації забезпечити здійснення державної реєстрації Статуту в новій редакції, про що повідомити Житомирській обласній раді у місячний термін.
4. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію обласної ради з питань комунальної власності та майнових відносин.

 

 

Голова обласної ради                       В.І. Федоренко

Додаток до проєкту рішення

 

Розробник проєкту рішення:
Житомирський регіональний центр підвищення кваліфікації
Відповідальна особа:
Олексюк О.І. - директор Житомирського регіонального
центру підвищення кваліфікації, тел. 41-37-08