Проєкт

trizyb1
Україна
ЖИТОМИРСЬКА ОБЛАСНА РАДА
РІШЕННЯ

Шоста сесія                                                                                                VIIІ скликання

від                         №  

Про Програму
фінансової підтримки
комунальних підприємств
на 2021 рік

Відповідно до статей 71, 91 Бюджетного кодексу України, Господарського кодексу України, статей 15, 43, 47, 48, 49 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», з метою забезпечення стабільної роботи та беззбиткової діяльності комунальних підприємств, що перебувають у спільній власності територіальних громад сіл, селищ, міст Житомирської області, враховуючи рекомендації постійних комісій обласної ради з питань   комунальної   власності   та майнових відносин від 12.10.2021, від 27.10.2021, з питань бюджету та фінансів від 01.11.2021, з питань охорони здоров’я, соціального захисту населення та у справах ветеранів від  26.10.2021, обласна рада

ВИРІШИЛА:

  1. Затвердити Програму фінансової підтримки комунальних підприємств, що перебувають у спільній власності територіальних громад сіл, селищ, міст Житомирської області, на 2021 рік (далі – Програма) згідно з додатком.
  2. Департаменту фінансів Житомирської облдержадміністрації проводити фінансування заходів, передбачених на виконання Програми, в межах затверджених асигнувань в обласному бюджеті Житомирської області на 2021 рік.
  3. Головним розпорядником коштів Програми визначити виконавчий апарат Житомирської обласної ради.
  4. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію обласної ради з питань комунальної власності та майнових відносин.

 

Голова обласної ради                                                                       В.І. Федоренко

Додаток до проєкту рішення

Розробник проекту рішення:
виконавчий апарат Житомирської обласної ради.
Відповідальна особа: Латашевич А.А.  – начальник відділу
орендних відносин та економічного аналізу діяльності
суб’єктів спільної власності управління майном, 43-21-46.
Дата розміщення на офіційному веб-сайті обласної ради: __.10.2021