ПОВІДОМЛЕННЯ
про початок проходження перевірки
Троцької Раїси Миколаївни

12 жовтня 2015 року у виконавчому апараті Житомирської обласної ради розпочато проведення перевірки, передбаченої Законом України “Про очищення влади», Троцької Раїси Миколаївни, консультанта з питань діяльності постійних комісій організаційного відділу  виконавчого апарату Житомирської обласної ради.

Копії заяви про проведення перевірки, передбаченої Законом України «Про очищення влади», та декларації про майно, доходи, витрати і зобов’язання фінансового характеру за 2014 рік Троцької Р.М.. додаються.

 

 

Заява про згоду на проходження перевірки

Декларація

 

Повідомлення
про результати перевірки

Відповідно до пунктів 1 і 2 частини п’ятої статті 5 Закону України «Про очищення  влади»  та  Порядку  проведення  перевірки достовірності відомостей щодо застосування заборон, передбачених частинами третьою і четвертою статті 1 Закону України «Про очищення влади», затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 16 жовтня 2014 року №563, проведено перевірку достовірності відомостей щодо застосування заборон, передбачених частинами третьою і четвертою статті 1 Закону України «Про очищення влади», щодо Троцької Раїси Миколаївни.

За результатами проведеної перевірки встановлено, що до Троцької Раїси Миколаївни  не  застосовуються   заборони,   передбачені частиною третьою і четвертою статті 1 Закону України «Про очищення влади».

НОВИНИ

До 15 червня українські митці можуть взяти участь в конкурсі на отримання фінансової допомоги від фонду ЮНЕСКО

До 15 червня українські митці можуть взяти участь в конкурсі на отримання фінансової допомоги від фонду ЮНЕСКО Міжнародний фонд культурного розмаїття ЮНЕСКО оголосив конкурс проєктів на отримання фінансової допомоги. Роботи можуть фокусуватися на наскрізних (культурна політика або стратегія, авторське право тощо) та галузевих напрямках, як-от: аудіовізуальний сектор, дизайн, медіамистецтво, музика, перформативне та візуальне мистецтво, видавництво.

Житомирська область посіла перше місце на Чемпіонаті України з легкої атлетики

Житомирська область посіла перше місце на Чемпіонаті України з легкої атлетики10-12 травня 2024 року в місті Житомирі відбувся чемпіонат України з легкої атлетики серед ДЮСШ та СДЮШОР серед юнаків та дівчат 2011-2012 р.н. (чотириборство).

Позмагатись за чемпіонство прибули близько 150 спортсменів з 13 областей України.

Зручні локації для всіх: перевіряйте лікарню, парк чи ЦНАП на безбар’єрність у сервісі «Доступно!»

Зручні локації для всіх: перевіряйте лікарню, парк чи ЦНАП на безбар’єрність у сервісі «Доступно!»За даними Міністерства соціальної політики, у вересні 2023 року в Україні нараховувалося 3 мільйони людей з інвалідністю. Одне з пріоритетних завдань — зробити їх проживання та пересування комфортним. Це також стосується інших маломобільних груп населення — людей літнього віку, батьків з малими дітьми та інших.