ПОВІДОМЛЕННЯ
про початок проходження перевірки
Завадського Івана Васильовича

19 жовтня 2015 року у виконавчому апараті Житомирської обласної ради розпочато проведення перевірки, передбаченої Законом України “Про очищення влади», Завадського Івана Васильовича, головного спеціаліста   сектору земельних відносин виконавчого апарату Житомирської обласної ради.

Копії заяви про проведення перевірки, передбаченої Законом України «Про очищення влади», та декларації про майно, доходи, витрати і зобов’язання фінансового характеру за 2014 рік Завадського І.В. додаються.

 

 

Заява про згоду на проходження перевірки

Декларація


Повідомлення про результати перевірки

Відповідно до пунктів 1 і 2 частини п’ятої статті 5 Закону України «Про очищення  влади»  та  Порядку  проведення  перевірки достовірності відомостей щодо застосування заборон, передбачених частинами третьою і четвертою статті 1 Закону України «Про очищення влади», затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 16 жовтня 2014 року №563, Житомирською обласною радою проведено перевірку достовірності відомостей щодо застосування заборон, передбачених частинами третьою і четвертою статті 1 Закону України «Про очищення влади», щодо Завадського Івана Васильовича.

За  результатами  проведеної  перевірки   встановлено,  що  до Завадського І.В.  не застосовуються заборони, передбачені частиною третьою і четвертою статті 1 Закону України «Про очищення влади».

НОВИНИ

Олег Дзюбенко долучився до відкриття Центру життєстійкості

Олег Дзюбенко долучився до відкриття Центру життєстійкості Сьогодні, 15 травня, за участі керівництва області та міста відбулось офіційне відкриття Центру життєстійкості для жителів Житомирської громади. Заклад створений Благодійним фондом BGV у партнерстві з Міністерством соціальної політики України, а також за підтримки Житомирської міської ради та Департаменту соціального захисту населення Житомирської ОВА.

До 15 червня українські митці можуть взяти участь в конкурсі на отримання фінансової допомоги від фонду ЮНЕСКО

До 15 червня українські митці можуть взяти участь в конкурсі на отримання фінансової допомоги від фонду ЮНЕСКО Міжнародний фонд культурного розмаїття ЮНЕСКО оголосив конкурс проєктів на отримання фінансової допомоги. Роботи можуть фокусуватися на наскрізних (культурна політика або стратегія, авторське право тощо) та галузевих напрямках, як-от: аудіовізуальний сектор, дизайн, медіамистецтво, музика, перформативне та візуальне мистецтво, видавництво.

Житомирська область посіла перше місце на Чемпіонаті України з легкої атлетики

Житомирська область посіла перше місце на Чемпіонаті України з легкої атлетики10-12 травня 2024 року в місті Житомирі відбувся чемпіонат України з легкої атлетики серед ДЮСШ та СДЮШОР серед юнаків та дівчат 2011-2012 р.н. (чотириборство).

Позмагатись за чемпіонство прибули близько 150 спортсменів з 13 областей України.