DSC08374

Сьогодні, у Міжнародний день памʼяті про Чорнобильську катастрофу, заступник голови Житомирської обласної ради Володимир  Ширма відвідав терапевтичне відділення Nº1 (центр радіаційного захисту населення постраждалого від наслідків аварії на ЧАЕС)  обласної клінічної лікарні імені О.Ф. Гебачевського.

Володимир Ширма разом з депутатом обласної ради Валерієм Прокопчуком, головою Добровільної Асоціації «Дзвони Чорнобиля», ліквідатором аварії на ЧАЕС, генерал-майором Леонідом Антонюком подякував чорнобильцям за самовіддану працю з ліквідації наслідків катастрофи, а лікарям за збереження здоров'я тих, хто рятував світ від радіації.

За сумлінну працю, високий професіоналізм, гуманність та милосердя та з нагоди Міжнародного дня памʼяті про Чорнобильську катастрофу та Міжнародного дня памʼяті жертв радіаційних аварій та катастроф Подяками голови Житомирської обласної ради відзначено:

ПУЛІН КАТЕРИНУ ПЕТРІВНУ - медичну сестру терапевтичного відділення Nº1 ЦРН3 КНП «Обласна клінічна лікарня ім. О.Ф. Гербачевського» Житомирської обласної ради;

КАЛЕНСЬКУ ДАРʼЮ СЕРГІЇВНУ - лікаря-терапевта терапевтичного відділення Nº1 ЦРНЗ КНП «Обласна клінічна лікарня ім. О.Ф. Гербачевського» Житомирської обласної ради.