Володимир Ширма відвідав Житомирський агротехнічний коледж та взяв участь в  урочистостях16 листопада заступник голови Житомирської обласної ради Володимир Ширма з робочим візитом відвідав Житомирський агротехнічний фаховий коледж. У ході візиту він привітав колектив закладу освіти з прийдешнім Днем працівників сільського господарства України, а також студентів коледжу - з Міжнародним днем студентів.

Володимир Ширма, звертаючись до молодих людей, побажав цілеспрямованості та непохитної віри у власні сили.

«Бажаю студентам успіхів у всіх починаннях та добрих справах. Навчайтесь, вірте в себе, сміливо йдіть до своїх мрій та завжди прагніть кращого! Памʼятайте, що від вашої активної життєвої позиції великою мірою залежить майбутнє нашої країни»,- сказав він.

Заступник голови Житомирської обласної ради також висловив слова подяки всьому колективу коледжу за якісне навчання та виховання молоді.

«Дякую викладачам та працівникам освітнього закладу за професіоналізм та високий рівень підготовки студентів. Честь і хвала вам!»,- наголосив Володимир Ширма.

Під час урочистостей викладачі та студенти коледжу були нагороджені відомчими відзнаками Житомирської обласної ради та Житомирської обласної військової адміністрації.

З нагоди Дня працівників сільського господарства, за значні досягнення у науково-дослідницькій роботі та навчанні, особистий внесок у розбудову молодіжної політики і високу громадянську свідомість Подякою голови Житомирської обласної відзначено:

  • Черняхівського Артема Дмитровича, здобувача освіти III курсу відділення "Агроінженерія" Житомирського агротехнічного фахового коледжу;
  • Антонюк Вікторію Віленівну, здобувача освіти ІІІ курсу відділення "Агрономія" Житомирського агротехнічного фахового коледжу.

З нагоди Дня працівників сільського господарства, за багаторічну сумлінну працю, вагомий особистий внесок у підготовку висококваліфікованих фахівців агротехнічної галузі Грамотою Житомирської обласної ради та грошовою премією відзначено:

  • Новосилецького Юрія Леонідовича, викладача вищої категорії відділення „Електрифікація та інформаційні системи" Житомирського агротехнічного фахового коледжу;
  • Магнушевську Тетяну Миколаївну, викладача вищої категорії „Економічного" відділення Житомирського агротехнічного фахового коледжу;
  • Мельник Оксану Павлівну, викладача спеціальних дисциплін відділення "Агроінженерія" Житомирського агротехнічного фахового коледжу.

Крім того, у рамках візиту заступник голови Житомирської обласної ради Володимир Ширма разом з директором коледжу, доктором економічних наук Миколою Тимошенком оглянули укриття закладу освіти.