У Житомирі відбувся обласний волейбольний турнір пам’яті Юрія Городнього4 листопада на базі Поліського національного університету пройшов турнір з волейболу серед юнацьких команд Житомирщини «Герої серед нас» пам’яті Юрія Городнього.

Юрій Городній був тренером відділення з волейболу Житомирської обласної ДЮСШ «Юність» Житомирської обласної ради, президентом волейбольних клубів «Амбасадор» та «Ракета», волонтером. Неодноразово відзначався як кращий тренер Житомира. Разом зі своїми вихованцями брав участь у різних чемпіонатах України, Кубках Житомирської області та чемпіонатах міста з класичного, пляжного та паркового волейболу. Неодноразовий призер України, області та міста.
 
З початком повномасштабного вторгнення був мобілізований до лав ЗСУ. 16 травня 2022 року Герой загинув у результаті ворожого артилерійського обстрілу в населеному пункті Троїцьке, Попаснянського району, Луганської області.
 
На відкритті волейбольного турніру були присутні батьки Юрія Городнього, дружина та дві його доньки.
 
Також до відкриття долучилися віцепрезидент Федерації волейболу України, заступник голови Житомирської обласної ради Володимир Ширма, заступник начальника Житомирської ОВА Юрій Денисовець, начальник управління національно-патріотичного виховання, молоді та спорту Житомирської ОВА Сергій Козловець.
Володимир Ширма подякував батькам Юрія за те, що виховали Героя.
 
«Донечки мають завжди памʼятати тата і пишатися ним. Юні волейболісти - рости справжніми патріотами України та не забували тих людей, завдяки яким вони можуть навчатися і займатися улюбленою справою»,- сказав Володимир Ширма.
 
Участь у змаганнях брали 6 команд: Овруцька ДЮСШ, Лугинська ДЮСШ, Ємільчинська ДЮСШ, збірна команда області юнаків 2009 року народження, команда Поліського національного університету та збірна команда школярів міста Житомира.
 
Перше місце здобула команда Поліського національного університету. «Срібло» вибороли спортсмени з Овруцької ДЮСШ. Третє місце посіла команда Лугинської ДЮСШ.