Володимир Ширма взяв участь у засіданні виконкому обласного відділення НОК України у Житомирській області  2 листопада під головуванням начальника Житомирської ОВА Віталія Бунечка відбулося засідання виконавчого комітету відділення НОК України у Житомирській області. Участь у засіданні брав заступник голови Житомирської обласної ради Володимир Ширма.

Розпочав засідання Віталій Бунеччо із вручення грошових сертифікатів срібній призерці Чемпіонату світу з боротьби вільної серед жінок (U-23) Ірині Бондар та її особистому тренеру Михайлу Христосову.

Під час засідання члени виконкому розглянули ряд важливих питань порядку денного, а саме:

  • про затвердження проєкту Положення «Лауреати спортивного року – 2023»;
  • про підготовку проєкту «Про внесення змін до Положення про Громадську організацію «Відділення НОК України в Житомирській області» та винесення проєкту Положення про громадську організацію «Відділення НОК України в Житомирській області» (у новій редакції) на розгляд чергової ХІ Асамблеї;
  • про затвердження проєкту календарного плану основних спортивно-масових заходів громадської організації «Відділення НОК України в Житомирській області на 2024 рік;
  • про проведення Всеукраїнського звітного семінару осередків НОК України та визначення кандидатів від спортивних організацій Житомирщини на нагородження від НОК України.

Усі питання порядку денного були підтримані членами виконкому.