Володимир Ширма взяв участь у відкритті волейбольного майданчика на честь відомого волейболіста та тренера Василя БердичевськогоСьогодні, 9 вересня, у День фізичної культури та спорту України, у смт Попільня урочисто відкрили волейбольний майданчик та меморіальну дошку на честь Василя Васильовича Бердичевського, який загинув у грудні минулого року на Донеччині, захищаючи Україну від російських окупантів.

До урочистостей долучилися заступник голови Житомирської обласної ради Володимир Ширма, депутат Житомирської обласної ради Євгеній Жабокрицький, голова Попільнянської селищної ради Олег Можарівський, Президент Федерації волейболу України Михайло Мельник, родина Василя Бердичевського, волейболісти та громадськість.

До повномасштабної війни Василь Бердичевський займався волейболом. Був президентом ГО «Волейбольний клуб «ФЕНІКС», тренером юнацької волейбольної команди «АМБІДЕКСТР» Попільнянського ліцею. У квітні 2022 року його призвали до лав Збройних сил України. На фронті чоловік командував відділенням аеромобільного взводу. Загинув Василь Бердичевський 5 грудня 2022 року в районі Марʼїнки Донецької області. Йому було 41 рік.

Володимир Ширма подякував батькам Героя - Наталії Йосипівні та Василю Анатолійовичу за те, що вони виховали справжнього патріота України, а також його дружині Оксані за ініціативу та спонсорство будівництва майданчика.

«Про такий вчинок потрібно розповідати. Впевнений, що про нього знатиме вся Україна»,- зазначив Володимир Ширма.

Також під час візиту до Попільнянської громади Володимир Ширма відзначив грамотою Житомирської обласної ради Маковського Леоніда Йосиповича - координатора соціального проєкту “Активні парки - локації здорової України” за сумлінну працю, високий професіоналізм, особистий внесок у розвиток фізкультурно спортивного руху в територіальній громаді та з нагоди Дня фізичної культури і спорту України.