phНапередодні Дня Збройних Сил України Володимир Федоренко завітав до командування десантно-штурмових військ ЗСУ.


Голова обласної ради привітав військовослужбовців з прийдешнім професійним святом та вручив військовим Грамоти Житомирської обласної ради.
«Вітаю вас зі святом! Прийміть слова вдячності за вашу нелегку роботу. Бажаю мирного неба над головою. Найважливіше для нас - щоб ви залишалися живими та неушкодженими. Низький уклін вам та вашим матерям. Зичу всім успіхів в удосконаленні бойової та професійної майстерності», - зазначив Володимир Федоренко під час свого виступу.

Голова обласної ради також побажав присутнім добробуту, нових перемог та звершень у благородній справі служіння Україні.
Зокрема, очільник облради зустрівся з військовослужбовцями Дмитром Биковським (учасником бойових дій, капітаном першого рангу) та Ігорем Ступницьким (контрадміралом, командувачем логістики Військово-Морських Сил Збройних Сил України).
Ігорю Ступницькому Володимир Федоренко урочисто вручив Грамоту Житомирської обласної ради з нагоди Дня Збройних Сил України.

Нагадаємо, що Дмитро Биковський за високий патріотизм, особисту мужність та відвагу, виявлену під час захисту державного суверенітету та територіальної цілісності України, минулого року був нагороджений відзнакою «Честь і слава Житомирщини».

Довідка: 6 грудня в Україні відзначають День Збройних Сил України.
Командування Десантно-штурмових військ Збройних Сил України було створено у жовтні 2012 року на фондах Командування Сухопутних військ Збройних Сил України на базі управління аеромобільних військ Командування Сухопутних військ Збройних Сил України та розміщується на фондах управління 8 армійського корпусу Сухопутних військ Збройних Сил України, місто Житомир.
З березня 2014 року особовий склад командування Десантно-штурмових військ Збройних Сил України залучено до участі у проведенні Антитерористичної операції на території Донецької та Луганської областей.

photo1 photo1 photo1 photo1 photo1 photo1 photo1 photo1

pphotto photo1 photo1