01Голова обласної ради Володимир Федоренко, голова облдержадміністрації Віталій Бунечко, а також заступники голови обласної ради Олег Дзюбенко та Володимир Ширма, 7 грудня в режимі онлайн-конференції привітали громади з Днем місцевого самоврядування.

«Місцеве самоврядування - це величезна відповідальність тих, хто обраний представляти інтереси жителів громад у радах всіх рівнів. Переконаний, що майбутнє громад неможливо без створення місцевого самоврядування європейського зразка. Адже лише ефективне місцеве самоврядування зможе розбудувати громади та створити  комфортним життя людей. Нам випала доля працювати у непростий період державотворення, щоби перетворити Україну в успішну європейську державу, про яку мріяли Герої Небесної Сотні й за яку платять дорогу ціну наші бійці на сході України. Дякую за нелегку, відповідальну, але продуктивну працю на благо громад!», - звернувся до місцевих самоврядців Володимир Федоренко та вручив нагороди обласної ради.

Очільник депутатського корпусу вручив нагороди обласної ради представникам місцевого самоврядування області та побажав усім міцного здоров’я, родинного щастя, благополуччя, добра і достатку.

На завершення урочистого заходу Володимир Федоренко наголосив на подальшій співпраці з громадами.

«Після проведення в районах усіх установчих сесій будемо обов’язково зустрічатися і обговорювати проблеми громад. Приїду в кожну громаду, з якими маємо налагодити плідну співпрацю, і результатом цієї співпраці має стати покращення життя жителів Житомирщини і розвиток нашого Поліського краю», - відмітив голова обласної ради.

Пресслужба обласної ради

03

03

03

03

03

03

03

03

03

03

03

03

03

03