1Голова обласної ради Володимир Федоренко 9 грудня провів засідання робочої групи з підготовки  Регламенту роботи Житомирської обласної ради VIII скликання.

До членів робочої групи було доведено пропозиції, які підготував виконавчий апарат обласної ради. Зокрема пропонується замінити мінімальну кількість депутатів для утворення фракції з 5-ти до 4-х та змінити назви постійних комісій відповідно до утворених на першій сесії VIII скликання. Також запропоновано ліквідувати робочу групу з оренди майна у зв’язку зі змінами у законодавстві.  

  • «Вам презентовано пропозиції, які напрацювали у виконавчому апараті обласної ради. Кожна з фракцій відпрацює ці пропозиції, а також підготує власні. Все це буде узагальнено, опрацьовано відповідно до вимог чинного законодавства. Ми маємо розробити Регламент таким чином, аби депутатський корпус зміг комфортно і продуктивно працювати у сесійний період. Адже всі рішення, які ми прийматимемо, мають сприяти розвитку Житомирщини та підвищенню рівня життя жителів області», - підсумував засідання робочої групи Володимир Федоренко.

На наступному засіданні робочої групи депутати мають проголосувати за проєкт Регламенту, який буде внесено на 2 сесію обласної ради для його затвердження.

Пресслужба обласної ради

5

5

5

5

5

5

5

5

5

5

5

5

5

5

16