У Житомирі вшанували пам’ять українського перекладача Бориса Тена

Сьогодні, 9 грудня, з нагоди  125-річчя від дня народження Бориса Тена у Житомирі відбулись пам'ятні заходи.

Борис Тен (Микола Васильович Хомичевський) - видатний український поет і перекладач, мистецтвознавець, педагог, лауреат премії ім. М. Рильського.

Пам’ять видатного українця, житомирянина Бориса Тена вшанували покладанням квітів до меморіальної дошки, що знаходиться на фасаді будинку, де він жив і творив свої шедеври.

Також квіти поклали до пам'ятника Борису Тену біля Житомирського екологічного ліцею № 24 та на його могилу на Смолянському кладовищі.

Участь у заходах взяли заступник начальника Житомирської ОВА Юрій Денисовець, керуючий справами виконавчого апарату Житомирської обласної ради Віктор Назар, заступниця Житомирського міського голови Марія Місюрова, начальник Управління культури та туризму ОВА Анатолій Душко, начальник управління культури Житомирської міської ради Ілона Колодій та представники закладів культури.

У Житомирі вшанували пам’ять українського перекладача Бориса Тена

У Житомирі вшанували пам’ять українського перекладача Бориса Тена

У Житомирі вшанували пам’ять українського перекладача Бориса Тена

У Житомирі вшанували пам’ять українського перекладача Бориса Тена У Житомирі вшанували пам’ять українського перекладача Бориса Тена У Житомирі вшанували пам’ять українського перекладача Бориса Тена У Житомирі вшанували пам’ять українського перекладача Бориса Тена У Житомирі вшанували пам’ять українського перекладача Бориса Тена У Житомирі вшанували пам’ять українського перекладача Бориса Тена У Житомирі вшанували пам’ять українського перекладача Бориса Тена У Житомирі вшанували пам’ять українського перекладача Бориса Тена У Житомирі вшанували пам’ять українського перекладача Бориса Тена У Житомирі вшанували пам’ять українського перекладача Бориса Тена У Житомирі вшанували пам’ять українського перекладача Бориса Тена У Житомирі вшанували пам’ять українського перекладача Бориса Тена У Житомирі вшанували пам’ять українського перекладача Бориса Тена У Житомирі вшанували пам’ять українського перекладача Бориса Тена У Житомирі вшанували пам’ять українського перекладача Бориса Тена У Житомирі вшанували пам’ять українського перекладача Бориса Тена У Житомирі вшанували пам’ять українського перекладача Бориса Тена У Житомирі вшанували пам’ять українського перекладача Бориса Тена У Житомирі вшанували пам’ять українського перекладача Бориса Тена У Житомирі вшанували пам’ять українського перекладача Бориса Тена