Медики Житомирщини заслуговують найвищих нагород за свою працю, - Володимир Ширма

Сьогодні, 13 січня, заступник голови Житомирської обласної ради Володимир Ширма взяв участь у засіданні Житомирської регіональної ради, на якому представили аспекти та вимоги щодо конкурсного відбору претендентів на отримання Відзнаки за професіоналізм та милосердя - "Орден Святого Пантелеймона".

Також участь у заході взяли заступниця начальника Житомирської ОВА Наталія Остапченко, голова Поважної ради Ордена Святого Пантелеймона Василь Князевич, представники та голова Регіональної ради Житомирської області Костянтин Косяченко та духовенство області. 

На період воєнного стану найдостойніших цивільних та військових лікарів, медичних сестер, фельдшерів обиратимуть в окремій номінації: «За самовіддане служіння українському народу, мужність і стійкість у боротьбі за здоров’я українців, за свободу та незалежність України у війні з російським агресором». Також планується додаткова номінаціїя: «Для іноземних громадян та організацій за допомогу Україні».

"Зараз як ніколи ми усвідомлюємо надважливість роботи медиків, яким довелося взяти на себе складні навантаження, пов'язані з нападом країни-агресора. Медики Житомирщини, та й усі українські медики, заслуговують найвищих нагород за свою працю. Ризикуючи власним здоров'ям, часто й життям, вони продовжують виконувати свою роботу та міцно тримати медичний фронт. До нині на Житомирщині немає власників Ордена Святого Пантелеймона, але присутність на зібранні Василя Михайловича дає підстави надіятися, що Житомирщина матиме номінантів почесної відзнаки",- сказав Володимир Ширма.

Щоб стати претендентом на нагородження Відзнакою потрібно подати такі документи:

  • опис професійних здобутків, благодійної та громадської діяльності із зазначенням відповідності критеріям, визначеним в описах номінацій;
  • відеоролик у форматі «mp4» або презентацію про кандидата в форматі «ppt» відповідно до опису (обсягом до 7 слайдів); 
  • заяву кандидата про згоду брати участь у конкурсі на присудження Відзнаки в поточному році;
  • згоду на збір та обробку персональних даних. 

У темі листа необхідно вказати номінацію на Відзнаку, на яку претендує конкурсант. Зазначені вище документи необхідно направити на електронну адресу Регіональної ради Житомирської області: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. та Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її..

Більш детальну інформацію про відзнаку можна отримати за посиланням http://orden-panteleimon.com.ua/, або за номером телефону секретаря Регіональної ради в Житомирській області Іванни Саханди: +380984606496

Довідково.

Відзнака за професіоналізм та милосердя «Орден Святого Пантелеймона» є громадською, має професійно-фахову спрямованість і присуджується за гуманістичну й благородну діяльність у галузі охорони здоров'я, яка позитивно впливає на свідомість й духовний розвиток українського народу та держави в цілому, спрямована на збереження та зміцнення здоров'я жителів України, виховує толерантне ставлення один до одного та надихає на нові можливості.

Відзнака «Орден Святого Пантелеймона» була започаткована ще у 2009 році. Нагородою відзначають військових та цивільних медпрацівників незалежно від їх політичних та релігійних переконань, етнічного, соціального походження та майнового стану.

Медики Житомирщини заслуговують найвищих нагород за свою працю, - Володимир Ширма
Медики Житомирщини заслуговують найвищих нагород за свою працю, - Володимир ШирмаМедики Житомирщини заслуговують найвищих нагород за свою працю, - Володимир ШирмаМедики Житомирщини заслуговують найвищих нагород за свою працю, - Володимир ШирмаМедики Житомирщини заслуговують найвищих нагород за свою працю, - Володимир ШирмаМедики Житомирщини заслуговують найвищих нагород за свою працю, - Володимир ШирмаМедики Житомирщини заслуговують найвищих нагород за свою працю, - Володимир ШирмаМедики Житомирщини заслуговують найвищих нагород за свою працю, - Володимир ШирмаМедики Житомирщини заслуговують найвищих нагород за свою працю, - Володимир ШирмаМедики Житомирщини заслуговують найвищих нагород за свою працю, - Володимир ШирмаМедики Житомирщини заслуговують найвищих нагород за свою працю, - Володимир ШирмаМедики Житомирщини заслуговують найвищих нагород за свою працю, - Володимир ШирмаМедики Житомирщини заслуговують найвищих нагород за свою працю, - Володимир ШирмаМедики Житомирщини заслуговують найвищих нагород за свою працю, - Володимир ШирмаМедики Житомирщини заслуговують найвищих нагород за свою працю, - Володимир ШирмаМедики Житомирщини заслуговують найвищих нагород за свою працю, - Володимир ШирмаМедики Житомирщини заслуговують найвищих нагород за свою працю, - Володимир ШирмаМедики Житомирщини заслуговують найвищих нагород за свою працю, - Володимир ШирмаМедики Житомирщини заслуговують найвищих нагород за свою працю, - Володимир ШирмаМедики Житомирщини заслуговують найвищих нагород за свою працю, - Володимир ШирмаМедики Житомирщини заслуговують найвищих нагород за свою працю, - Володимир ШирмаМедики Житомирщини заслуговують найвищих нагород за свою працю, - Володимир Ширма