Володимир Ширма відзначив медичних сестер з нагоди професійного свята Сьогодні у Житомирському медичному інституті відбулась обласна конференція та урочистості з нагоди прийдешнього Міжнародного дня медичної сестри. 

Заступник голови Житомирської обласної ради Володимир Ширма долучився до події та відзначив подяками медичних сестер закладів охорони здоров’я області за багаторічну працю, високий професіоналізм, сумлінне виконання службових обовʼязків та відданість справі.

«Професія медичної сестри надзвичайно складна і відповідальна. Саме медичні сестри першими беруть на себе весь тягар людського болю, та попри це вміло виконують свою роботу. Їхні золоті руки рятують життя, а добрі серця повертають надію. Спасибі за самовіддану працю, яку, у військових реаліях, вам часто доводиться виконувати у надскладних умовах»,- зазначив у своєму вітальному слові Володимир Ширма.

Також до привітань та церемонії нагородження долучилися заступниця директора Департаменту охорони здоровʼя Житомирської ОВА Вікторія Бабченко.