Володимир Ширма долучився до семінару-практикуму у Житомирському обласному спортивному ліцеї Заступник голови Житомирської обласної ради Володимир Ширма взяв участь у семінарі-практикумі, який відбувся на базі Житомирського обласного спортивного ліцею Житомирської обласної ради. Захід обʼєднав директорів ДЮСШ зі всієї області.

Під час зустрічі присутні обговорили перспективи розвитку навчального закладу, ознайомилися з його роботою та матеріально-технічною базою.

Крім того, учасники зібрання мали змогу обмінятися досвідом й ідеями щодо покращення якості навчання та тренувань для молодих спортсменів.

У своєму вітальному слові Володимир Ширма зазначив, що спорт це запорука здорової нації, а підтримка молодих талантів - інвестиція у майбутнє нашої країни.

Під час заходу Володимир Ширма вручив дипломи педагогам ліцею – переможцям обласної педагогічної виставки «Освіта Житомирщини – 2024».

Довідково.

Житомирський обласний спортивний ліцей Житомирської обласної ради є спеціалізованим закладом освіти спортивного профілю ІІ-ІІІ ступенів, який забезпечує здобуття учнями відповідно базової та повної загальної середньої освіти і поглиблену спортивну підготовку, розвиток спортивних здібностей та обдарувань дітей і молоді.

Житомирський обласний спортивний ліцей – сучасний заклад освіти з понад 30-річною історією, головними завданнями якого є:

  • виявлення та цілеспрямований відбір учнів (переважно з сільської місцевості), які проявили академічні здібності до вивчення різних навчальних предметів;
  • провадження освітньої діяльності, яка містить навчальну, виховну, науково-методичну, науково-експериментальну, дослідницьку, культурологічну діяльність;
  • творення духовного, високоорганізованого, технологічного, естетичного та інформаційного простору навчальної взаємодії, що підвищує творчий потенціал учасників освітнього процесу.

Ліцей здійснює високоякісну загальноосвітню підготовку старшокласників за напрямами: філологічним; суспільно-гуманітарним; природничо-математичним.

Детальніше про ліцей можна дізнатись за посиланням: https://regional-lyceum.zt.ua