“СПІЛЬНО До Навчання” Від ЮНІСЕФ На Житомирщині: безкоштовна підготовка до школи

Громадська організація «ІН ТАЧ ЮКРЕЙН ФУНДЕЙШН» в межах реалізації крос-секторального проєкту за підтримки Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) в Житомирській області, оголошує офіційний початок безкоштовних занять з підготовки до школи для дітей 5-7 років на Дитячих точках СПІЛЬНО на Житомирщині.

На Житомирщині у межах проєкту створені 8 Дитячих точок у Малинській, Олевській, Баранівській, Ємільчинській, Попільнянській, Ружинській, Коростишівській, Черняхівській громадах. На цих локаціях з дітьми працюватимуть вихователі та вчителі початкових класів. Проводитимуть заняття з математики, грамоти, читання, письма. Також вихователі працюють на локації партнерів – Дитячій точці СПІЛЬНО у Житомирі.

Учителі старанно готуються до занять: підбирають цікаві завдання, які відповідатимуть віку дітей, вправи для підготовки руки до письма, техніки з вивчення звуків та літер, складання складів, а також швидкі способи запам’ятовування цифр, геометричних фігур, послідовностей тощо.

Запрошуємо долучитися до занять з підготовки до школи на:

Усі деталі щодо відвідування занять із підготовки до школи безпосередньо на локаціях або ж на сторінках Дитячих точок у соціальній мережі Фейсбук (розклад та варіанти запису).

Також ГО “НУО «ІН ТАЧ ЮКРЕЙН ФУНДЕЙШН” забезпечує Дитячі точки Спільно постійними візитами мобільних груп педагогів, мобільних освітніх команд, мобільних бригад за напрямком WASH (санітарія та гігієна), дитячих психологів, логопедів та інших спеціалістів для проведення інтерактивних занять з дітьми.