Проєкт

 

trizyb1
Україна

ЖИТОМИРСЬКА ОБЛАСНА РАДА
РІШЕННЯ

 

Двадцята сесія                                                                                      VІІI скликання

від                         №  

Про перейменування об’єкта
природно-заповідного фонду
місцевого значення

Відповідно до статті 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статті 15 Закону України «Про охорону навколишнього природного середовища», статті 53 Закону України «Про природно-заповідний фонд України», Закону України «Про засудження комуністичного та націонал-соціалістичного (нацистського) тоталітарних режимів в Україні та заборону пропаганди їхньої символіки», розглянувши подання Житомирської обласної державної (військової) адміністрації від 20.03.2024 № 1831/2-24/45, враховуючи рекомендації постійної комісії обласної ради з питань екології, охорони навколишнього середовища та використання природних ресурсів від                      , обласна рада

ВИРІШИЛА:

1. Перейменувати об’єкт природно-заповідного фонду місцевого значення «Парк-пам’ятка садово-паркового мистецтва місцевого значення «Парк ім. Ю. Гагаріна» на «Парк-пам’ятка садово-паркового мистецтва місцевого значення «Шодуарівський парк».

2. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію обласної ради з питань екології, охорони навколишнього середовища та використання природних ресурсів.

 

 

Заступник голови
обласної ради                                                                                             В.В. Ширма

Розробник проєкту рішення
Департамент екології та природних ресурсів
Житомирської обласної військової адміністрації
Відповідальна особа: Никончук Є. В.
Начальник відділу природних ресурсів
та природно – заповідної справи