Проєкт

trizyb1
Україна
ЖИТОМИРСЬКА ОБЛАСНА РАДА
РІШЕННЯ

Друга сесія                                                                                        VIIІ скликання

від                       №  

Про Програму матеріально-технічної допомоги військовим
частинам Збройних Сил України, Національної
гвардії України на 2021 – 2023 роки 

Відповідно до частини 2 статті 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Указу Президента України від 11 лютого 2016 року № 44 «Про шефську допомогу військовим частинам Збройних Сил України, Національної гвардії України та Державної прикордонної служби України», зі змінами, розглянувши подання обласної державної адміністрації від 14.12.2020 №6198/2-20/46, враховуючи рекомендації постійних комісій обласної ради з питань регламенту, депутатської діяльності, місцевого самоврядування, законності, правопорядку та антикорупційної діяльності від            , з питань бюджету та фінансів від             , з питань комунальної власності та майнових відносин від                        , обласна рада

ВИРІШИЛА:

  1. Затвердити Програму матеріально-технічної допомоги військовим частинам Збройних Сил України, Національної гвардії України на 2021 – 2023 роки (далі – Програма) згідно з додатком 1.
  1. Затвердити Порядок розподілу та використання коштів обласного бюджету, передбачених на виконання заходів Програми, згідно з додатком 2.
  1. Головним розпорядником коштів обласного бюджету, передбачених на виконання заходів Програми, та відповідальним її виконавцем визначити Управління з питань цивільного захисту населення та оборонної роботи Житомирської обласної державної адміністрації.
  1. Командирам військових частин Збройних Сил України, Національної гвардії України щороку до 01 лютого надавати обласній раді, Управлінню з питань цивільного захисту населення та оборонної роботи Житомирської обласної державної адміністрації інформацію про хід виконання Програми.
  1. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію обласної ради з питань регламенту, депутатської діяльності, місцевого самоврядування, законності, правопорядку та антикорупційної діяльності.

 

 

Голова обласної ради                                                               В.І. Федоренко

Додаток до проєкту рішення

 

Розробник проєкту рішення:
Управління з питань цивільного
захисту населення та оборонної роботи
облдержадміністрації.
Відповідальна особа:
провідний спеціаліст
відділу організації заходів цивільного захисту
та оборонної роботи Управління з питань цивільного
захисту населення та оборонної роботи  облдержадміністрації
Тютюнник С.Ф. –  тел. 47-24-56
Дата розміщення на офіційному веб-сайті обласної ради