ПОВІДОМЛЕННЯ
про початок проходження перевірки

15 вересня 2016 року у виконавчому апараті Житомирської обласної ради розпочато проведення перевірки, передбаченої Законом України «Про очищення влади», Білана Олександра Івановича, претендента на посаду головного спеціаліста відділу комп’ютерного, технічного забезпечення та господарських питань управління з документального, комп’ютерного та матеріально-технічного забезпечення діяльності обласної ради виконавчого апарату обласної ради.

Копії заяви про проведення перевірки, передбаченої Законом України «Про очищення влади», та декларації про майно, доходи, витрати і зобов’язання фінансового характеру за 2015 рік Білана О.І. додаються.

Заява про згоду на проходження перевірки

Декларація

 Повідомлення про результати перевірки

Відповідно до пунктів 1 і 2 частини п’ятої статті 5 Закону України «Про очищення  влади»  та  Порядку  проведення  перевірки достовірності відомостей щодо застосування заборон, передбачених частинами третьою і четвертою статті 1 Закону України «Про очищення влади», затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 16 жовтня 2014 року №563, проведено перевірку достовірності відомостей щодо застосування заборон, передбачених частинами третьою і четвертою статті 1 Закону України «Про очищення влади», щодо Білана Олександра Івановича.

За результатами проведеної перевірки встановлено, що до Білана О.І. не  застосовуються   заборони,   передбачені частиною третьою і четвертою статті 1 Закону України «Про очищення влади».

 

НОВИНИ

Посвідчення ветерана у Дії. Мінветеранів та Мінцифри розпочали бета-тестування сервісу

Посвідчення ветерана у Дії. Мінветеранів та Мінцифри розпочали бета-тестування сервісуМінветеранів та Мінцифри продовжують діджиталізацію сервісів для ветеранів і ветеранок та членів родин загиблих Захисників і Захисниць.

Стартувало бета-тестування е-Посвідчення ветерана у Дії, щоб прискорити процес повноцінного впровадження сервісу у мобільному застосунку і електронний документ набув юридичного статусу. Це дасть можливість значно спростити доступ до пільг, компенсацій та послуг, які гарантовані державою особам із відповідним статусом, адже замість паперового посвідчення можна буде використовувати електронне. І всі дані будуть доступні у вашому смартфоні.

Президент підписав Закон про прозорість місцевого самоврядування

Президент підписав Закон про прозорість місцевого самоврядування13 травня 2024 року Президент України підписав Закон №3590-ІХ «Про внесення змін до Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» щодо забезпечення прозорості місцевого самоврядування» (законопроект №6401).

Олег Дзюбенко взяв участь у нараді щодо забезпечення планових показників із поставки мобілізаційних ресурсів

Олег Дзюбенко взяв участь у нараді щодо забезпечення планових показників із поставки мобілізаційних ресурсів 13 травня перший заступник голови Житомирської обласної ради Олег Дзюбенко взяв участь у нараді щодо забезпечення планових показників із поставки мобілізаційних ресурсів (військовозобовʼязаних та техніки). Захід відбувся під головуванням начальника Житомирської ОВА Віталія Бунечка.