Володимир Ширма взяв участь у нараді з питань забезпечення планових показників із поставки мобілізаційних ресурсівСьогодні, 2 квітня, під головуванням начальника Житомирської обласної військової адміністрації Віталія Бунечка відбулась нарада з питань забезпечення планових показників із поставки мобілізаційних ресурсів.

Також у нараді брали участь заступник голови Житомирської обласної ради Володимир Ширма, начальник Житомирського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки Сергій Мартищенко, представники РТЦК, керівники районних військових адміністрацій, начальник Житомирського зонального відділу військової служби правопорядку Сергій Савченко, голови територіальних громад, представники правоохоронних органів.

Начальник Житомирського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки Сергій Мартищенко та представники районних військових адміністрацій доповіли про результати роботи з виконання планових показників призову військовозобов’язаних на військову службу.

За результатами проведеної наради було узгоджено ряд заходів для більш ефективного виконання поставлених завдань у сфері мобілізації.