Безоплатна англійська для 2 000 публічних службовців. Долучайтеся до освітньої програмиСтартує набір на курси англійської мови для державних службовців і посадових осіб органів місцевого самоврядування.

Мета програми — покращити знання англійської серед українських посадовців для міжнародного спілкування в межах мовної програми Future Perfect.

Курси триватимуть до серпня 2025 року та охоплять до 2 000 учасників. 

«Ми в Мінцифрі активно працюємо над розвитком людського капіталу через мовну програму Future Perfect. Програма містить два етапи: законопроєкт про використання англійської як мови міжнародного спілкування та проєкти, що передбачають вивчення англійської серед держслужбовців на всіх рівнях, а не лише серед категорії “А”, як є зараз. Ця правка ключова, оскільки знання англійської серед публічних службовців визначає новий етап у державотворенні України загалом. Обрання Україною євроінтеграційного вектора створює можливість для міжнародної комунікації та залучення іноземних колег», — зазначила Валерія Іонан, заступник Міністра цифрової трансформації України з питань європейської інтеграції.

Курси мають на меті:

  • покращити мовні навички державних службовців і посадових осіб місцевого самоврядування для подальшої участі в міжнародному співробітництві, дипломатії та виконання адміністративних обов’язків;
  • удосконалити знання учасників завдяки доступу до англомовних професійних ресурсів та джерел;
  • залучити міжнародні інвестиції для загального розвитку України.

Освітній проєкт розробляється з урахуванням Загальноєвропейських Рекомендацій з мовної освіти, а також у планах — сертифікація курсів Національним агентством України з питань державної служби. Учасники вивчатимуть англійську в трьох групах: базовий рівень (A1), нижче середнього (А2) та середній рівень (B1). Курс передбачає досягнення всіма учасниками рівня В1. 

Дізнавайтеся більше деталей та реєструйтеся на навчання за посиланням.

Тривалість програми — з 20 травня до 11 серпня 2024.

Проєкт «Курси англійської мови для державних службовців та посадових осіб органів місцевого самоврядування» реалізовано ГО «ГОУЛОКАЛ» завдяки Агентству США з міжнародного розвитку (USAID) та щирій підтримці американського народу через Проєкт USAID «ГОВЕРЛА». Зміст цього проєкту не обов’язково відображає погляди USAID та Уряду США. 

Проєкт реалізується в межах мовної програми Future Perfect. Future Perfect втілюється Міністерством цифрової трансформації України в співпраці з Міністерством освіти і науки України та Міністерством культури та інформаційної політики України.

Джерело: Міністерство цифрової трансформації України