Можливості для бізнесу: отримайте грант до 15 000 євро від EU4BusinessСтартує новий грантовий конкурс для підприємців від «EU4Business: відновлення, конкурентоспроможність та інтернаціоналізація малого та середнього бізнесу». 

Подавайте заявку, якщо ви створюєте інноваційні продукти й послуги та плануєте розширення або експорт. На розвиток бізнесу зможете залучити до 15 тис. євро. 

Грантові кошти можна використати для:

  • купівлі обладнання, програмного забезпечення, сировини та інструментів
  • збереження або створення робочих місць
  • оренди приміщень, обладнання або програмного забезпечення 
  • купівлі послуг, що підтримують виробництво, розвиток експортного та інноваційного потенціалу
  • інших витрат, пов’язаних з транспортуванням, переїздом, перекваліфікацією

Подати заявку на участь можна за посиланням — https://portal.usf.com.ua/ 

Дедлайн — 10 березня.

Детальніше про критерії участі та процедуру проходження програми — за посиланням — https://usf.com.ua/eu4business-up-to-15k-for-business-support/

Програма міжнародної співпраці «EU4Business: відновлення, конкурентоспроможність та інтернаціоналізація МСП» співфінансується Європейським Союзом та Урядом Німеччини й реалізується Німецькою федеральною компанією Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH. Проєкт втілено за сприяння Міністерства цифрової трансформації України, Офісу з розвитку підприємництва та експорту, а також національного проєкту Дія.Бізнес. Імплементувальний партнер ініціативи — Український фонд стартапів. Зміст публікації є виключною відповідальністю Українського фонду стартапів і не обов’язково відображає позицію Європейського Союзу, Уряду Німеччини, GIZ.

Джерело: Міністерство цифрової трансформації України