800 0 1607332265 3134Шановні працівники органів місцевого самоврядування та ветерани місцевого самоврядування, лідери громад та депутати рад усіх рівнів!

Від всього депутатського корпусу Житомирської обласної ради та від мене особисто прийміть найщиріші вітання з нагоди професійного свята – Днем місцевого самоврядування.


Місцева влада є найближчою до людей інстанцією. І становлення нашої країни як незалежної держави у великій мірі пов’язано саме з розвитком місцевої ініціативи та відповідальністю кожного, хто вболіває за проблеми регіону, дбаючи про його розквіт і зростання.
Завдяки реформі децентралізації Україна отримала оновлену систему місцевого самоврядування і її органи з кожним днем діють більш ефективно і злагоджено. За цією кропіткою працею стоять активні небайдужі люди і всі ми сьогодні будуємо наша спільне майбутнє.
Тож бажаю всім Вам здоров`я, миру, злагоди, невичерпного джерела енергії та єдності на шляху розбудови рідного краю та зміцненні авторитету нашої держави в європейській спільноті і у всьому демократичному світі!
Зі святом!

З повагою
Голова Житомирської обласної ради Володимир Федоренко