Володимир Ширма взяв участь в урочистостях з нагоди Дня захисників та захисниць України

Сьогодні, 14 жовтня, заступник голови Житомирської обласної ради Володимир Ширма долучився до урочистого заходу з нагоди Дня захисників та захисниць України.

Участь у заході також взяли начальник Житомирської ОВА Віталій Бунечко разом зі своїм заступником Юрієм Денисовцем, Житомирський міський голова Сергій Сухомлин, керівники структурних підрозділів міста та області, військовослужбовці, духовенство, громадськість та ЗМІ.

Учасники заходу поклали квіти біля Стендів Героїв на Майдані Соборному та до пам'ятного знаку "Захисникам України у війні з російським агресором".

Також присутні вшанували хвилиною мовчання пам'ять усіх Героїв, які загинули за вільну та незалежну Україну.

У спільній молитві з Радою Християнських Церков Житомирщини учасники заходу помолились за Україну та усіх її захисників.

Володимир Ширма привітав усіх зі святом від імені обласної ради та у своїй промові наголосив, що всі, хто наближає Перемогу та захищає Україну, є Героями сьогодення.

"Щиро вітаємо зі святом Покрови Пресвятої Богородиці, Днем Українського козацтва та Днем захисників та захисниць України! Сьогодні ми згадуємо усіх захисників, які в різні часи стояли на варті суверенітету та територіальної цілісності нашої держави. Сьогодні ми вітаємо усіх наших мужніх воїнів, які нині боронять рідну землю від ворога. Ми пишаємось мужністю та відвагою усіх наших хлопців та дівчат, які з перших секунд війни стали на захист України. Доблесні бійці ЗСУ, нацгвардійці, прикордонники, рятувальники, медики, поліцейські, люди усіх професій, які захищають Україну,- Герої! Сьогодні ми вітаємо кожного з них та дякуємо за неоціненний внесок у Перемогу! Ними  пишатимуться й майбутні покоління! Боролись! Боремось! Поборемо! Слава Україні!",- сказав Володимир Ширма.

Під час урочистостей керівництво області та міста нагородило відомчими та почесними відзнаками захисників та захисниць Житомирщини.

Володимир Ширма взяв участь в урочистостях з нагоди Дня захисників та захисниць України

Володимир Ширма взяв участь в урочистостях з нагоди Дня захисників та захисниць України

Володимир Ширма взяв участь в урочистостях з нагоди Дня захисників та захисниць УкраїниВолодимир Ширма взяв участь в урочистостях з нагоди Дня захисників та захисниць УкраїниВолодимир Ширма взяв участь в урочистостях з нагоди Дня захисників та захисниць УкраїниВолодимир Ширма взяв участь в урочистостях з нагоди Дня захисників та захисниць УкраїниВолодимир Ширма взяв участь в урочистостях з нагоди Дня захисників та захисниць УкраїниВолодимир Ширма взяв участь в урочистостях з нагоди Дня захисників та захисниць УкраїниВолодимир Ширма взяв участь в урочистостях з нагоди Дня захисників та захисниць УкраїниВолодимир Ширма взяв участь в урочистостях з нагоди Дня захисників та захисниць УкраїниВолодимир Ширма взяв участь в урочистостях з нагоди Дня захисників та захисниць УкраїниВолодимир Ширма взяв участь в урочистостях з нагоди Дня захисників та захисниць УкраїниВолодимир Ширма взяв участь в урочистостях з нагоди Дня захисників та захисниць УкраїниВолодимир Ширма взяв участь в урочистостях з нагоди Дня захисників та захисниць УкраїниВолодимир Ширма взяв участь в урочистостях з нагоди Дня захисників та захисниць УкраїниВолодимир Ширма взяв участь в урочистостях з нагоди Дня захисників та захисниць України

Володимир Ширма взяв участь в урочистостях з нагоди Дня захисників та захисниць УкраїниВолодимир Ширма взяв участь в урочистостях з нагоди Дня захисників та захисниць УкраїниВолодимир Ширма взяв участь в урочистостях з нагоди Дня захисників та захисниць УкраїниВолодимир Ширма взяв участь в урочистостях з нагоди Дня захисників та захисниць УкраїниВолодимир Ширма взяв участь в урочистостях з нагоди Дня захисників та захисниць УкраїниВолодимир Ширма взяв участь в урочистостях з нагоди Дня захисників та захисниць УкраїниВолодимир Ширма взяв участь в урочистостях з нагоди Дня захисників та захисниць УкраїниВолодимир Ширма взяв участь в урочистостях з нагоди Дня захисників та захисниць УкраїниВолодимир Ширма взяв участь в урочистостях з нагоди Дня захисників та захисниць УкраїниВолодимир Ширма взяв участь в урочистостях з нагоди Дня захисників та захисниць УкраїниВолодимир Ширма взяв участь в урочистостях з нагоди Дня захисників та захисниць УкраїниВолодимир Ширма взяв участь в урочистостях з нагоди Дня захисників та захисниць УкраїниВолодимир Ширма взяв участь в урочистостях з нагоди Дня захисників та захисниць УкраїниВолодимир Ширма взяв участь в урочистостях з нагоди Дня захисників та захисниць УкраїниВолодимир Ширма взяв участь в урочистостях з нагоди Дня захисників та захисниць УкраїниВолодимир Ширма взяв участь в урочистостях з нагоди Дня захисників та захисниць УкраїниВолодимир Ширма взяв участь в урочистостях з нагоди Дня захисників та захисниць УкраїниВолодимир Ширма взяв участь в урочистостях з нагоди Дня захисників та захисниць УкраїниВолодимир Ширма взяв участь в урочистостях з нагоди Дня захисників та захисниць УкраїниВолодимир Ширма взяв участь в урочистостях з нагоди Дня захисників та захисниць України