Відбулося засідання профільної комісії

В обласній раді пройшло засідання постійної комісії з питань охорони здоров’я, соціального захисту населення та у справах ветеранів.

Участь у роботі комісії взяли заступник голови обласної ради Володимир Ширма, перша заступниця голови ОВА Наталія Остапченко, керівники Департаментів ОВА та структурних підрозділів апарату обласної ради.

Під час засідання депутати заслухали інформацію Департаменту агропромислового розвитку та економічної політики обласної військової адміністрації про виконання Програми економічного та соціального розвитку Житомирської області на 2022 рік. Департамент охорони здоров'я проінформував депутатів про хід виконання обласної програми "Здоров'я населення Житомирщини" на 2022 рік. Крім того, депутати заслухали інформацію Департаменту соціального захисту населення про хід виконання обласних програм у 2022 році: Програми соціального захисту населення на 2022 рік; цільової Програми запобігання, протидії домашньому насильству та торгівлі людьми на 2022 рік; Програми підтримки сім’ї, забезпечення гендерної рівності на 2022 рік; Програми оздоровлення та відпочинку дітей на 2021-2022 роки.

Також комісія розглянула низку кадрових питань. Зокрема, депутати погодили проєкт рішення обласної ради про переукладання контракту з директором Житомирського геріатричного пансіонату Юрієм Шереметом строком на три роки та підтримали проєкт рішення обласної ради про переукладання контракту з директором комунальної установи "Хорошівський психоневрологічний інтернат" Миколою Безпалюком строком на 5 років.

Крім того, депутати розглянули та погодили фінансові плани на 2023 рік КНП "Житомирський обласний онкологічний диспансер" Житомирської обласної ради та КНП "Обласний медичний спеціалізований центр" Житомирської обласної ради.

Також комісія погодила зміни до структури та штатної чисельності КНП "Обласний медичний консультативно-діагностичний центр" Житомирської обласної ради, КНП "Житомирська обласна дитяча клінічна лікарня" Житомирської обласної ради, КНП "Обласний протитуберкульозний диспансер" Житомирської обласної ради.

Відбулося засідання профільної комісіїВідбулося засідання профільної комісіїВідбулося засідання профільної комісії


Відбулося засідання профільної комісіїВідбулося засідання профільної комісіїВідбулося засідання профільної комісіїВідбулося засідання профільної комісіїВідбулося засідання профільної комісіїВідбулося засідання профільної комісії
Відбулося засідання профільної комісіїВідбулося засідання профільної комісіїВідбулося засідання профільної комісіїВідбулося засідання профільної комісіїВідбулося засідання профільної комісії