Проєкт


trizyb1
Україна

ЖИТОМИРСЬКА ОБЛАСНА РАДА
РІШЕННЯ

Друга сесія                          VІІІ скликання

від                       №

Про Програму надання матеріально-технічної допомоги
Житомирському обласному територіальному центру
комплектування та соціальної підтримки на 2021-2023 роки

Відповідно до пункту 16 частини першої статті 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Указу Президента України від 23.09.2016 №406/2016 «Про Положення про територіальну оборону України», розглянувши подання Житомирської обласної державної адміністрації від 14.12.2020 № 6198/2-20/46, враховуючи рекомендації постійних комісій обласної ради з питань регламенту, депутатської діяльності, місцевого самоврядування, законності, правопорядку та антикорупційної діяльності від , з питань бюджету та фінансів від , з питань комунальної власності та майнових відносин від , обласна рада

ВИРІШИЛА:

1. Затвердити Програму надання матеріально-технічної допомоги Житомирському обласному територіальному центру комплектування та соціальної підтримки на 2021-2023 роки (далі – Програма) згідно з додатком 1.

2. Затвердити Порядок використання коштів обласного бюджету, передбачених на виконання заходів Програми, згідно з додатком 2.

3. Головним розпорядником коштів, передбачених на виконання заходів Програми, та відповідальним її виконавцем визначити Управління з питань цивільного захисту населення та оборонної роботи обласної державної адміністрації.

4. Житомирському обласному територіальному центру комплектування та соціальної підтримки щороку до 01 лютого надавати обласній раді, Управлінню з питань цивільного захисту населення та оборонної роботи Житомирської обласної державної адміністрації інформацію про хід виконання Програми.

5. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію обласної ради з питань регламенту, депутатської діяльності, місцевого самоврядування, законності, правопорядку та антикорупційної діяльності.

 

 

Голова обласної ради                                                                   В.І. Федоренко

Додаток до проєкту рішення

 

 

Розробник проєкту рішення:
Управління з питань цивільного
захисту населення та оборонної роботи
облдержадміністрації.
Відповідальна особа:
провідний спеціаліст
відділу організації заходів цивільного захисту
та оборонної роботи Управління з питань цивільного
захисту населення та оборонної роботи облдержадміністрації
Тютюнник С.Ф. – тел. 47-24-56
Дата розміщення на офіційному веб-сайті обласної ради