trizyb1

Україна
ЖИТОМИРСЬКА ОБЛАСНА РАДА
РІШЕННЯ

Четверта сесія                                                                                          VIIІ скликання

від                           №

Про затвердження проєкту
землеустрою щодо відведення
земельної ділянки

Відповідно до ст. ст. 8, 79-1, 122 Земельного кодексу України, ст. ст. 22, 50 Закону України «Про землеустрій», ст. 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», розглянувши звернення дочірнього підприємства «Новоград-Волинський лісгосп АПК» Житомирського обласного комунального агролісогосподарського підприємства «Житомироблагроліс» Житомирської обласної ради від 26.08.2020 № 263, враховуючи рекомендації постійних комісій обласної ради з питань агропромислового комплексу, земельних відносин та розвитку села від                      , з питань комунальної власності та майнових відносин від                        , обласна рада

ВИРІШИЛА:

  1. Затвердити проєкт землеустрою щодо відведення земельної ділянки у постійне користування дочірньому підприємству «Новоград-Волинський лісгосп АПК» Житомирського обласного комунального агролісогосподарського підприємства «Житомироблагроліс» Житомирської обласної ради площею 0,7000 га на території Новоград-Волинського району Житомирської області (кадастровий номер 1824085600:03:000:1029) для ведення лісового господарства і пов’язаних з ним послуг.
  2. Керівнику дочірнього підприємства «Новоград-Волинський лісгосп АПК» Житомирського обласного комунального агролісогосподарського підприємства «Житомироблагроліс» Житомирської обласної ради забезпечити проведення державної реєстрації права власності на земельну ділянку за територіальними громадами сіл, селищ, міст області в особі Житомирської обласної ради та права постійного користування за підприємством.
  3. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію обласної ради з питань комунальної власності та майнових відносин.

Голова обласної ради                                                                        В.І. Федоренко

Розробник проєкту рішення:
виконавчий апарат Житомирської обласної ради.
Відповідальна особа: Ходаківський О.О.  – консультант відділу
з питань управління об’єктами спільної власності
та майнових відносин управління майном, 43-21-56.