trizyb1

Україна
ЖИТОМИРСЬКА ОБЛАСНА РАДА
РІШЕННЯ

Четверта сесія                                                                                          VIIІ скликання

від                           №

Про передачу
земельної ділянки

Відповідно до ст. ст. 8, 79-1, 122 Земельного кодексу України, ст. ст. 43, 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», розглянувши рішення Житомирської міської ради від 17.09.2019 № 1603 «Про надання згоди на прийняття у комунальну власність земельної ділянки», враховуючи рекомендації постійних комісій обласної ради з питань агропромислового комплексу, земельних відносин та розвитку села від                           , з питань комунальної власності та майнових відносин від                       , обласна рада

ВИРІШИЛА:

  1. Передати земельну ділянку площею 0,6000 га (кадастровий номер 1822082500:01:000:0708) з цільовим призначенням для будівництва та обслуговування будівель закладів охорони здоров'я та соціальної допомоги, що розташована за адресою: Житомирська область, Житомирський район, с. Зарічани, вул. Бердичівське Шосе, 3, зі спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області у комунальну власність Житомирської міської об’єднаної територіальної громади.
  2. Приймання-передачу земельної ділянки оформити відповідно до чинного законодавства.
  3. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію обласної ради з питань комунальної власності та майнових відносин.

Голова обласної ради                                                                        В.І. Федоренко

Розробник проєкту рішення:
виконавчий апарат Житомирської обласної ради.
Відповідальна особа: Ходаківський О.О.  – консультант відділу
з питань управління об’єктами спільної власності
та майнових відносин управління майном, 43-21-56.