trizyb1
Україна
ЖИТОМИРСЬКА ОБЛАСНА РАДА
РІШЕННЯ

Четверта сесія                                                                                 VIII скликання

від                      №

Про регіональні Правила надання
довгострокових пільгових кредитів
індивідуальним сільським забудовникам

Відповідно до частини 2 ст. 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Указу Президента України від 27.03.1998 № 222 «Про заходи щодо підтримки індивідуального житлового будівництва на селі», постанов Кабінету Міністрів України від 05.10.1998 № 1597 «Про затвердження Правил надання довгострокових кредитів індивідуальним забудовникам житла на селі», зі змінами, від 05.08.2020 № 695 «Про затвердження Державної стратегії регіонального розвитку на 2021-2027 роки», рішення Житомирської обласної ради від 24.12.2020 № 17 «Про Програму розвитку агропромислового комплексу Житомирської області на 2021-2027 роки», розглянувши подання обласної державної адміністрації від 15.01.2021 № 242/2-21/45, враховуючи рекомендації постійних комісій обласної ради з питань агропромислового комплексу, земельних відносин та розвитку села від                , з питань бюджету та фінансів від                             , обласна рада

ВИРІШИЛА:

  1. Затвердити регіональні Правила надання довгострокових пільгових кредитів індивідуальним сільським забудовникам, що надаються комунальним підприємством «Обласний фонд підтримки індивідуального житлового будівництва на селі» Житомирської обласної ради згідно з додатком.
  2. Визнати таким, що втратило чинність, рішення Житомирської обласної ради від 02.11.2017 № 799 «Про затвердження Регіональних правил про порядок надання, використання та погашення довгострокових пільгових кредитів індивідуальним сільським забудовникам, які надаються комунальним підприємством «Обласний фонд підтримки індивідуального житлового будівництва на селі» Житомирської обласної ради.

Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію обласної ради з питань агропромислового комплексу, земельних відносин та розвитку села.

 

Голова обласної ради                                                                   В.І. Федоренко

Додаток до проєкту рішення

 

Розробники проекту рішення:
Департамент агропромислового розвитку
та економічної політики Житомирської обласної державної адміністрації
Відповідальна особа: Трохимишин С.Л. в.о. директора КП «Обласний
фонд підтримки індивідуального житлового будівництва на селі» Житомирської обласної ради
тел. 42-16-06