Проєкт

trizyb1
Україна
ЖИТОМИРСЬКА ОБЛАСНА РАДА
РІШЕННЯ

Четверта сесія                                                                                                VIIІ скликання

від                      №

Про зміну назви та затвердження у новій
редакції Статуту  Національного музею
космонавтики  ім. С.П. Корольова
Житомирської обласної ради

Відповідно до ст. ст. 43, 60 Закону України “Про місцеве    самоврядування в Україні”, розглянувши подання обласної державної адміністрації від 02.02.2021 № 567/2-21/45, враховуючи  рекомендації   постійних   комісій обласної ради з гуманітарних питань від                       ,  з питань комунальної власності та майнових відносин  від                       , обласна рада

ВИРІШИЛА:

  1. Змінити назву комунального закладу “Національний музей космонавтики ім. С.П. Корольова” Житомирської обласної ради на Національний музей космонавтики ім. С.П. Корольова Житомирської обласної ради.
  1. Внести зміни та затвердити Статут Національного музею космонавтики ім. С.П. Корольова Житомирської обласної ради у новій редакції (додається).
  1. Керівнику Національного музею космонавтики  ім. С.П. Корольова Житомирської обласної ради  забезпечити здійснення державної реєстрації Статуту у новій редакції, про що повідомити Житомирській обласній раді в місячний  термін.
  1. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію обласної ради з питань комунальної власності та майнових відносин.

 

 

Голова обласної ради                                                                           В.І. Федоренко

Додаток до проєкту рішення

 

Розробник проєкту рішення:
КЗ “Національний музей космонавтики ім. С.П. Корольова”
Житомирської обласної ради .
Відповідальна особа:Дячук І.Д. – директор КЗ “Національний музей
космонавтики ім. С.П. Корольова” Житомирської обласної ради, 30-01-21.
Дата розміщення на офіційному веб-сайті обласної ради