Проєкт

trizyb1
Україна
ЖИТОМИРСЬКА ОБЛАСНА РАДА

РІШЕННЯ

Четверта сесія                                                                                          VIIІ скликання

від                        №

Про затвердження технічної
документації із землеустрою
щодо поділу земельної ділянки

Відповідно до ст. ст. 8, 79-1, 122, 123, 141 Земельного кодексу України, ст. ст. 22, 56 Закону України «Про землеустрій», ст. 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», розглянувши звернення дочірнього підприємства «Коростишівський лісгосп АПК» Житомирського обласного комунального агролісогосподарського підприємства «Житомироблагроліс» Житомирської обласної ради від 07.10.2020 № 139, враховуючи рекомендації постійних комісій обласної ради з питань агропромислового комплексу, земельних відносин та розвитку села від                     , з питань комунальної власності та майнових відносин від                        , обласна рада

ВИРІШИЛА:

  1. Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо поділу земельної ділянки дочірнього підприємства «Коростишівський лісгосп АПК» Житомирського обласного комунального агролісогосподарського підприємства «Житомироблагроліс» Житомирської обласної ради загальною площею 9,6986 га для ведення лісового господарства і пов’язаних з ним послуг, яка розташована на території Корнинської селищної ради Попільнянського району Житомирської області, на земельні ділянки площею 8,7986 га (кадастровий номер 1824755400:03:000:0706) та 0,9000 га (кадастровий номер 1824755400:03:000:0707).
  2. Керівнику дочірнього підприємства «Коростишівський лісгосп АПК» Житомирського обласного комунального агролісогосподарського підприємства «Житомироблагроліс» Житомирської обласної ради забезпечити проведення державної реєстрації права власності на земельну ділянку за територіальними громадами сіл, селищ, міст області в особі Житомирської обласної ради та права постійного користування за дочірнім підприємством.
  3. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію обласної ради з питань комунальної власності та майнових відносин.

 

 

Голова обласної ради                                                                        В.І. Федоренко

 

 

Розробник проєкту рішення:
виконавчий апарат Житомирської обласної ради.
Відповідальна особа: Ходаківський О.О.  – консультант відділу
з питань управління об’єктами спільної власності
та майнових відносин управління майном, 43-21-56.
Дата розміщення на офіційному веб-сайті обласної ради: __. __._____