Проєкт

trizyb1
Україна
ЖИТОМИРСЬКА ОБЛАСНА РАДА
РІШЕННЯ

Четверта сесія                                                                                    VІІІ  скликання

від                                 №

Про внесення змін
у рішення обласної ради
від 24.12.2020 №43

Відповідно до законів України “Про оренду державного та комунального майна”, “Про місцеве самоврядування в Україні”, враховуючи рекомендації постійних комісій обласної ради з питань охорони здоров’я, соціального захисту населення та у справах ветеранів від                           , з гуманітарних питань від                            , з питань соціально-економічного розвитку регіону, інвестиційної діяльності, середнього і малого бізнесу, будівництва, транспорту та зв’язку від                            , з питань бюджету та фінансів від                         , з питань комунальної власності та майнових відносин від                      , обласна рада

ВИРІШИЛА:

  1. Внести зміни у рішення обласної ради від 24.12.2020 № 43 “Про Методику розрахунку орендної плати за майно спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Житомирської  області”, виклавши пункт 3 рішення у новій редакції:

“3. Методика розрахунку орендної плати за майно спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Житомирської  області застосовується, за згодою сторін, до всіх діючих та майбутніх договорів оренди.”.

  1. Пункт 3 рішення обласної ради від 24.12.2020 № 43 вважати
    пунктом 4.
  1. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію обласної ради з питань комунальної власності та майнових відносин.

 

Голова обласної ради                                                                      В.І. Федоренко

Розробник проєкту рішення:
виконавчий апарат Житомирської обласної ради.
Відповідальна особа: Казьмірик В.І. – начальник управління майном
виконавчого апарату Житомирської обласної ради, 43-21-44.