ПРОЄКТ

trizyb1
Україна
ЖИТОМИРСЬКА ОБЛАСНА РАДА
РІШЕННЯ

Четверта сесія                                                                                     VIIІ скликання

від                             №    

Про прийняття автомобіля
у спільну власність територіальних
громад сіл, селищ, міст області

Відповідно до статей 43, 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Цивільного кодексу України, розглянувши звернення товариства з обмеженою відповідальністю «АЙС ТІМ» від 23.11.2020 № 422, комунальної установи «База спеціального медичного постачання» Житомирської обласної ради від 25.11.2020 №423, враховуючи рекомендації постійних комісій обласної ради з питань охорони здоров’я, соціального захисту населення та у справах ветеранів від                , з питань комунальної власності та майнових відносин  
від                           , обласна рада

ВИРІШИЛА:

  1. Прийняти безоплатно у спільну власність територіальних громад сіл, селищ, міст Житомирської області від товариства з обмеженою відповідальністю «АЙС ТІМ» автомобіль «Богдан», фургон малотонажний – В, номер шасі Y6L231010АL200738, 2011 року випуску.
  1. Доручити голові обласної ради створити комісію з приймання-передачі вказаного автомобіля у порядку, встановленому чинним законодавством.
  1. Акт приймання-передачі автомобіля оформити відповідно до чинного законодавства.
  1. Закріпити за комунальною установою «База спеціального медичного постачання Житомирської обласної ради на праві оперативного управління автомобіль «Богдан», фургон малотонажний – В, номер шасі Y6L231010АL200738, 2011 року випуску.
  1. Керівнику комунальної установи «База спеціального медичного постачання» Житомирської обласної ради провести перереєстрацію автотранспортного засобу у територіальному сервісному центрі МВС України, про що повідомити обласній раді у місячний термін.
  1. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію обласної ради з питань комунальної власності та майнових відносин.

 

 

Голова  обласної  ради                                                                     В.І. Федоренко 

 

Розробник проєкту рішення:
Виконавчий апарат  Житомирської обласної ради.
Відповідальна особа:Трегуб Л.М. – консультант відділу з питань
управління об’єктами спільної власності та майнових відносин
управління майном виконавчого апарату обласної ради, 43-21-48.
Дата розміщення на офіційному веб-сайті обласної ради: