Проєкт

trizyb1Україна
ЖИТОМИРСЬКА ОБЛАСНА РАДА
РІШЕННЯ

Четверта сесія                                                                                             VIII скликання

від                           №

Про внесення змін у рішення Житомирської
обласної ради від 24.12.2020 № 31

 Відповідно до статті 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», розглянувши подання обласної державної адміністрації від 18.05.2021 № 2714/2-21/45, враховуючи рекомендації постійних комісій  обласної  ради з питань охорони здоров’я, соціального  захисту  населення та у справах ветеранів від 21.01.2021, від                            , з питань бюджету та фінансів від 21.01.2021, від                                  , обласна рада

ВИРІШИЛА:

  1. Внести зміни у рішення Житомирської обласної ради від 24.12.2020 № 31 «Про Програму соціальної підтримки учасників АТО/ООС, родин загиблих, померлих, зниклих безвісти учасників АТО/ООС та Героїв Небесної Сотні на 2021 рік», а саме:

         1.1. У тексті рішення та додатків до нього слова «Департамент праці, соціальної та сімейної політики облдержадміністрації» замінити словами «Департамент соціального захисту населення облдержадміністрації» у відповідних відмінках.

1.2.   Розділи І. «Загальна характеристика Програми соціальної підтримки учасників АТО/ООС,  родин загиблих, померлих, зниклих безвісти учасників АТО/ООС  та Героїв Небесної Сотні  на 2021 рік (далі - Програма)»,  ІІІ. «Мета Програми», ІV. «Шляхи і засоби  розв’язання проблеми, обсяг  та джерела фінансування, строки та етапи виконання Програми», V. «Перелік завдань (напрямів) і заходів Програми»  додатка 1 до рішення викласти у новій редакції згідно з додатком 1.

1.3. Додаток 2 до рішення викласти у новій редакції згідно з додатком 2.

  1. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію обласної ради з питань охорони здоров’я, соціального захисту населення та у справах ветеранів.

 

Голова обласної ради                                                                           В.І. Федоренко

Додаток до проєкту

 

Розробник проекту рішення: департамент праці, соціальної
та сімейної політики обласної державної адміністрації
Відповідальна особа: Рапацька О.В. – головний спеціаліст відділу
персоніфікованого обліку та здійснення контролю за призначенням
та виплатою пенсій,  47-47-83