Проєкт

 

trizyb1
Україна

ЖИТОМИРСЬКА ОБЛАСНА РАДА
РІШЕННЯ

Четверта сесія                                                                                       VІIІ скликання

від                        №  

Про  комплексну Програму забезпечення
охорони прав і свобод людини,протидії злочинності, підтримки
публічної безпеки і порядку у Житомирській області на 2021 – 2025 роки

Відповідно до статті 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Закону України «Про Національну поліцію», Бюджетного кодексу України, з метою підвищення ефективності здійснення заходів щодо профілактики правопорушень, протидії злочинності, забезпечення охорони прав і свобод громадян, захисту їхнього життя, здоров’я та підтримки публічної безпеки, розглянувши подання обласної державної адміністрації від 26.02.2021 № 1109/2-21/45, враховуючи рекомендації постійних комісій обласної ради з питань регламенту, депутатської діяльності, місцевого самоврядування, законності, правопорядку та антикорупційної діяльності від                              , з питань бюджету та фінансів від                              , обласна рада

ВИРІШИЛА:

  1. Затвердити комплексну Програму забезпечення охорони прав і свобод людини, протидії злочинності, підтримки публічної безпеки і порядку у Житомирській області на 2021 – 2025 роки (далі-Програма) згідно з додатком.
  2. Головним виконавцем Програми та розпорядником коштів, передбачених на виконання її заходів, визначити Головне управління Національної поліції в Житомирській області.
  3. Рекомендувати органам місцевого самоврядування Житомирської області розробити та затвердити відповідні програми, передбачивши видатки на фінансування заходів програми.
  4. Керівникам відповідних структурних підрозділів Житомирської облдержадміністрації, органам місцевого самоврядування Житомирської області, керівникам підприємств, установ і організацій, визначених виконавцями заходів Програми, щороку до 01 лютого надавати інформацію у Головне управління Національної поліції в Житомирській області для відповідного інформування Житомирської обласної ради про хід її виконання.
  5. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію обласної ради з питань регламенту, депутатської діяльності, місцевого самоврядування, законності, правопорядку та антикорупційної діяльності.    

Голова обласної ради                                                                      В.І. Федоренко

Додаток до проєкту

 

Розробник
ГУНП в Житомирській області
Начальник ОАС УОАЗОР
А.М. Леоненко
Тел. 40-71-70