Проєкт

trizyb1
Україна
ЖИТОМИРСЬКА ОБЛАСНА РАДА
РІШЕННЯ

Четверта  сесія                                                                                      VIIІ скликання

від                            №

Про переукладення
контракту з Жалінським В.Б.

Відповідно до статті 43 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”,  рішення Житомирської обласної ради від 21.12.2017 № 900 “Про затвердження Положення про порядок управління об’єктами спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області”, зі змінами, розглянувши подання депутата Житомирської обласної ради  Піонтківського П.В. від 05.04.2021, враховуючи рекомендації постійних комісій обласної ради з  питань охорони здоров’я, соціального захисту населення та у справах ветеранів від                     , з питань комунальної власності та майнових відносин від                       , обласна рада

ВИРІШИЛА:

  1. Переукласти контракт з Жалінським Віталієм Броніславовичем – директором комунального підприємства  “Житомирський обласний лікувально-санаторний центр радіаційного захисту для дитячого та дорослого населення “Дениші” Житомирської обласної ради, з 21 липня 2021 року, з укладенням контракту строком на п’ять  років, з 21липня 2021 року по 20 липня 2026 року (додається).
  1. Доручити  голові   Житомирської обласної ради переукласти контракт  з Жалінським В.Б. згідно з чинним законодавством.

                                 

 

Голова обласної ради                                                                           В.І. Федоренко             

Додаток до проєкту рішення

 

Розробник проєкту рішення:
Виконавчий апарат Житомирської обласної ради.
Відповідальна особа: Кравчук Н.М. – заст. начальника
управління майном виконавчого апарату обласної ради, 43-21-45.
Дата розміщення на офіційному веб-сайті обласної ради