Проєкт

trizyb1
Україна

ЖИТОМИРСЬКА ОБЛАСНА РАДА
РІШЕННЯ

Шоста сесія                                                                                           VІІI скликання

від                        №     

Про розподіл використання коштів,
що надходять у порядку відшкодування
втрат сільськогосподарського та
лісогосподарського виробництва

Відповідно до статті 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статті 209 Земельного кодексу України, розглянувши подання обласної державної адміністрації від 23.10.2021 № 5972/2-21/45, враховуючи рекомендації постійних комісій обласної ради з питань агропромислового комплексу, земельних відносин та розвитку села від                      , з питань бюджету та фінансів від                          ,  обласна рада

ВИРІШИЛА:

  1. Затвердити розподіл використання коштів, що надходять у порядку відшкодування втрат сільськогосподарського та лісогосподарського виробництва, у межах загального обсягу бюджетних призначень, передбачених Управлінню екології та природних ресурсів облдержадміністрації на 2021 рік у спеціальному фонді обласного бюджету:

1.1. Шляхом надання субвенції за рахунок залишку коштів станом на 01.01.2021 на загальну суму 1 750 тис. грн відповідним радам на проведення робіт з інвентаризації земель комунальної власності згідно з додатком 1.

1.2. Шляхом надання субвенції у сумі 200 тис. грн Білокоровицькій сільській раді на проведення робіт з інвентаризації земель комунальної власності згідно з додатком 2.

  1. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію обласної ради з питань агропромислового комплексу, земельних відносин та розвитку села.

 

 

Голова обласної ради                                                                           В.І. Федоренко

Додаток до проєкту рішення

Розробник проєкту рішення
Управління екології та природних ресурсів
Житомирської обласної державної адміністрації
Відповідальна особа: Кондратюк О.
Начальник Управління, 47-25-36