Володимир Ширма відвідав Бердичівський педагогічний фаховий коледж Сьогодні, 17 травня, у Бердичівському педагогічному фаховому коледжі Житомирської обласної ради відбулось урочисте відкриття мультифункціонального спортивного майданчика, а також пройшов турнір з мініфутболу, присвячений Дню Героїв.

Привітати студентів та педагогічний колектив закладу завітали заступник голови Житомирської обласної ради Володимир Ширма, депутатки Житомирської обласної ради Людмила Кицак та Алла Мусевич, начальник Житомирської ОВА Віталій Бунечко, заступник начальника Житомирської ОВА Юрій Денисовець, народний депутат України Богдан Кицак, президент Національного олімпійського комітету України Вадим Гутцайт та інші поважні гості.

У своєму вітальному слові заступник голови Житомирської обласної ради Володимир Ширма зазначив, що підтримка розвитку фізичного виховання молоді — це інвестиція у майбутнє нашої країни. Він також висловив переконання, що цей спортивний майданчик виховає не одне покоління спортсменів і олімпійських чемпіонів, які прославлятимуть Україну на весь світ.

«У Бердичівському педагогічному фаховому коледжу велика увага приділяється фізичному вихованню, спорту і здоровому способу життя. Саме тому такий мультифункціональний майданчик —  важлива інфраструктура для реалізації поставлених освітніх спортивних завдань. Спорт — це не лише про рух, змагання та фізичний стан. Це також мова інклюзії, мова рівності, смаків, мова можливостей та досягнень. Я вірю, що цей майданчик буде осередком гуртування молоді, допоможе відкрити нові імена на спортивному олімпі, а також сприятиме реабілітації наших захисників та ветеранів», — зазначила викладачка Бердичівського фахового коледжу, депутатка Житомирської обласної ради Людмила Кицак.