photo_2023-06-28_15-01-1827 червня у Житомирському академічному українському музично-драматичному театрі імені Івана Кочерги відзначили закриття 79-го театрального сезону. До церемонії закриття долучився заступник голови Житомирської обласної ради Володимир Ширма.

У заході також брали участь начальник Житомирської ОВА Віталій Бунечко та його заступник Юрій Денисовець, начальник Управління культури та туризму Житомирської ОВА Анатолій Душко, громадськість та ЗМІ.

Володимир Ширма відзначив театралів Подяками Житомирської обласної ради та подякував за їхню працю і талант, яким вони діляться з глядачами.

«Театральне мистецтво завжди слугувало зміцненню моральних цінностей. Нині, у складні воєнні часи, ще й лікує душу та надихає на перемогу. Щиро дякую вам, шановні працівники театру за те, що попри всі труднощі, ви не зупинили свою роботу, а продовжували реалізовувати мистецькі проєкти, проводити благодійні заходи та просто від щирого дарувати своє мистецтво людям. Дякую за вашу творчість, що возвеличує дух нації»,- зазначив Володимир Ширма.

Митці сцени завершили 79-й театральний сезон премʼєрою вистави «Хлібне перемирʼя» за пʼєсою Сергія Жадана у постановці режисера театру, заслуженого артиста України Петра Авраменка.