У День Конституції в Житомирі вшанували памʼять Героїв28 червня, у День Конституції України, в Житомирі відбулося покладання квітів до памʼятних знаків борців за Україну.

Керівники області та міста вшанували памʼять Героїв минувшини, які творили українську державність, та Героїв сьогодення, що загинули за соборність і незалежність України.

Участь у покладанні квітів брали заступник голови Житомирської обласної ради Володимир Ширма, начальник Житомирської ОВА Віталій Бунечко разом із заступниками Юрієм Денисовцем і Віктором Градівським, депутат Житомирської обласної ради Олександр Дмитрук, начальник Управління культури та туризму Житомирської ОВА Анатолій Душко, секретар Житомирської міської ради Віктор Клімінський, представники виконавчого апарату обласної ради.

Учасники заходу поклали квіти до меморіального погруддя В’ячеслава Чорновола, меморіальної дошки Михайла Грушевського,
памʼятного знаку «Захисникам України у війні з російським агресором», меморіальних стендів загиблих учасників АТО/ООС. Також присутні вшанували хвилиною мовчання памʼять усіх загиблих Героїв.

«Сьогодні, відзначаючи День Конституції України, ми віддаємо данину памʼяті українським Героям минулого і сьогодення - усім, хто творив українську державність, хто віддав за Батьківщину своє життя. Ми вклоняємося кожному і кожній, хто нині відстоює соборність і незалежність України»,- зазначив заступник голови Житомирської обласної ради Володимир Ширма.