ПРОЄКТ

                                                            

trizyb1
Україна
ЖИТОМИРСЬКА ОБЛАСНА РАДА
РІШЕННЯ

Четверта сесія                                                                                             VІІІ скликання

від                        №        

Про передачу об’єкта
нерухомого майна у
державну власність

Відповідно до статей 43, 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Закону України «Про передачу об’єктів права державної та комунальної власності», розпорядження Кабінету Міністрів України від 19.08.2020 №1027-р «Про погодження передачі будівлі у м. Житомирі в державну власність з віднесенням її до сфери управління Державної судової адміністрації», враховуючи рекомендації постійних комісій обласної ради з питань агропромислового комплексу, земельних відносин та розвитку села від        , з питань комунальної власності та майнових відносин від                        , обласна рада

ВИРІШИЛА:

  1. Передати безоплатно будинок (реєстраційний номер об’єкта нерухомого майна 1849929218101) загальною площею 2980,6 кв. м, що розміщений на земельній ділянці площею 0,2167 га (кадастровий номер 1810136600:05:012:0015) та знаходиться за адресою: м. Житомир, Путятинський майдан, 3/65, зі спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Житомирської області  у державну власність до сфери управління Державної судової адміністрації України.
  1. Приймання-передачу вказаного у пункті 1 цього рішення об’єкта нерухомого майна здійснити відповідно до чинного законодавства.
  1. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію обласної ради з питань комунальної власності та майнових відносин.

 

 

Голова обласної ради                                                                      В.І. Федоренко 

 

Розробник проєкту рішення:
Виконавчий апарат  Житомирської обласної ради.
Відповідальна особа:Трегуб Л.М. – консультант відділу з питань
управління об’єктами спільної власності та майнових відносин
управління майном виконавчого апарату обласної ради, 43-21-48.
Дата розміщення на офіційному веб-сайті обласної ради: