DSC05111У Житомирській обласній раді за участі заступника голови обласної ради Володимира Ширми пройшло засідання комісії з питань агропромислового комплексу, земельних відносин та розвитку села. Було розглянуто питання бюджету Житомирської  області на 2021 рік та  програму економічного і соціального розвитку  Житомирської області на 2021 рік.

Участь у комісії взяв голова обласної ради Володимир Федоренко, який привітав нових депутатів VIII скликання з початком роботи, побажав їм успіху і плідної праці, а також нагадав, як важливо поєднувати досвід здобутий роками зі свіжими ідеями. «Потрібно пильно звернути увагу на становище сільської місцевості на Житомирщині, проаналізувати ситуацію і виявити основні проблеми, покращити реалії  українського села»,  - наголосив Володимир Федоренко. Також було відмічено неймовірний потенціал для розвитку аграрного комплексу на території  Житомирської області.  Голова обласної ради Володимир Федоренко і заступник голови Володимир Ширма також звернули увагу на важливість виїзних нарад для кращого ознайомлення з проблемами кожного району Житомирщини.

В тому числі, комісія порушила питання, стосовно програми економічного і соціального розвитку розвитку Житомирської області, яка включає в себе, зокрема, наступні пункти:

- Аналіз економічного і соціального розвитку області;

- Інвестиційно-інноваційна та зовнішньоекономічна політика;

- Розвиток малого і середнього підприємництва;

- Розвиток промисловості;

- Розвиток агропромислового комплексу;

- Розвиток земельних відносин та землевпорядкування територій.

 Протягом засідання, комісія дуже ретельно розглянула запропонований бюджет  Житомирської області на 2021 рік, проте вирішила, що він вимагає більш детального ознайомлення, а департамент фінансів врахував всі зауваження, які були висловленні під час обговорення питань.

DSC05040

DSC05044

DSC05056

DSC05074

DSC05090

DSC05098

DSC05103

DSC05111

DSC05123

DSC05129

DSC05148