DSC 0017419 випускникам Житомирського медичного інституту Житомирської обласної ради урочисто вручили дипломи про вищу освіту.

Цього року здобувачі освіти завершили навчання за такими спеціальностями:

«Медсестринство» (молодший спеціаліст)  –190 осіб;

«Стоматологія» (молодший спеціаліст) – 67 осіб;

«Медсестринство» (бакалавр) – 88 осіб;

«Технології медичної діагностики та лікування» (бакалавр) – 11 осіб;

«Медсестринство» (магістр) – 19 осіб;

«Громадське здоров’я» (магістр) - 44 осіб (перший випуск в історії України та навчального закладу!!!).

З відзнакою навчання завершила 61 особа.

За останні роки авторитет інституту зростає, він став пізнаваним брендом як на території України, так і в європейському, світовому освітньому та медичному просторі. За результатами науково-дослідних робіт в інституті щорічно видається понад 200 одиниць науково-методичної продукції. Науковці інституту – постійні учасники наукових форумів міжнародного, державного та регіонального рівнів.

Високий освітньо-науковий рівень закладу освіти підтверджує зовнішній аудит міжнародних спеціалізованих виставок, форумів закладів вищої освіти: «Сучасна освіта в Україні», «Сучасні заклади освіти», «Освіта та кар’єра – День студента», «Інноватика в сучасній освіті», «World Edu» та ін., де за останні 5 років інститут відзначено 7 золотими медалями, гран-прі в номінації «Інноваційний розвиток освіти та сучасні педагогічні технології» і почесним званням «Лідер вищої освіти України».

Сьогодні Житомирський медичний інститут проводить підготовку фахівців – медсестер, фельдшерів, акушерок, зубних гігієністів, зубних техніків, фахівців освітнього ступеня бакалавр з фізичної терапії, ерготерапії, лабораторної діагностики, екстреної медицини, сімейної медицини, акушерства та фахівців з громадського здоров’я й  медсестринства освітнього ступеня магістр.

Довідково.

Житомирський медичний інститут Житомирської обласної ради – освітній, науковий, інноваційний, культурний центр Житомирщини, України, що здійснює підготовку кваліфікованих фахівців для галузі охорони здоров’я відповідно до європейських стандартів. Інститут бере свій початок від Волинської фельдшерської школи, яка почала функціонувати як навчальний заклад з 1875 року, і пройшов шлях від школи фельдшерів до медичного інституту.

 За 145 років діяльності для галузі охорони здоров’я підготовлено близько 50 тисяч медичних працівників.

Освітній процес здійснюють 132 науково-педагогічні працівники, 40 з них – доктори і кандидати наук, 69 викладачів мають вищу категорію, 51 присвоєно звання викладач-методист.

DSC 0010

DSC 0010

DSC 0010

DSC 0010

DSC 0010

DSC 0010

DSC 0010

DSC 0010

DSC 0010

DSC 0010

DSC 0010

DSC 0010

DSC 0010

DSC 0010