Відбулось засідання постійної комісії з питань охорони здоров’я, соціального захисту населення та у справах ветеранівСьогодні, 28 лютого, в обласній раді відбулось засідання постійної комісії з питань охорони здоров’я, соціального захисту населення та у справах ветеранів, під час якого депутати розглянули 36 питань порядку денного.

Засідання пройшло за участі заступника голови Житомирської обласної ради Володимира Ширми, першої заступниці начальника Житомирської ОВА Наталії Остапченко, в.о. начальника Управління майном Житомирської обласної ради Романа Сечіна, керівників структурних підрозділів Житомирської обласної військової адміністрації, представників виконавчого апарату обласної ради та керівників медичних закладів області.

У ході засідання комісії депутати заслухали звіт Житомирської обласної військової адміністрації про виконання Програми економічного і соціального розвитку Житомирської області за 2023 рік та погодили відповідний проєкт рішення.

Також члени комісії підтримали внесення змін до установчих документів ряду закладів соціального захисту та охорони здоров’я, погодивши відповідні проєкти рішень обласної ради.

Крім того, під час зібрання депутати розглянули та підтримали ряд звернень від медичних закладів області щодо погодження структури та штатної чисельності, внесення змін до фінансових планів на 2024 рік, а також інших питань, пов'язаних з їхньою діяльністю.