DSC 2180Сьогодні у Житомирі стартувало традиційний «фестиваль морозива». Справжнє солодке свято від компанії "Рудь" відбувається щороку у рамках відзначення Дня захисту дітей.

 

 

Фестиваль проходить на трьох локаціях – вулиця Михайлівська, майдан імені С.П. Корольова, Шодуарівський парк. Головний атрибут свята – морозиво!

Завітали на свято і керівництво міста та області: голова обласної ради Володимир Федоренко, голова обласної державної адміністрації Віталій Бунечко, міський голова Сергій Сухомлин, народні депутати України Арсеній Пушкаренко, Анатолій Остапенко та  перший заступник Міністра у справах ветеранів України Олександр Порхун.

« Фестиваль морозива "Рудь" вже став справжньою візитівкою Житомира, як і сама компанія, яка відома своїм продуктом у 30 країнах світу.   Петро Рудь є Почесним Амбасадором Житомирщини і депутатом обласної ради.  Житомирщина має знати своїх Героїв, а Петро Володимирович - людина-легенда. Він перетворив своє виробництво у справжній не тільки український, а й світовий бренд! Пізнаваний та популярний!  Дякую за свято та активну соціально-відповідальну підприємницьку діяльність», - зазначив голова обласної ради Володимир Федоренко.

DSC 2111

DSC 2111

DSC 2111

DSC 2111

DSC 2111

DSC 2111

DSC 2111

DSC 2111

DSC 2111

DSC 2111