Медики Житомирського обласного онкодиспансеру переказали на підтримку ЗСУ майже пів мільйона гривень

Працівники КНП «Житомирський обласний онкодиспансер», як і багато мільйонів українців, активно долучаються до збору коштів на допомогу ЗСУ.

Колектив  прийняв рішення фінансово підтримти Збройні Сили України і перерах це. Розмір благодійної допомоги працівники визначають самостійно. За 4 місяці медики закладу перерахували на потреби військових 450 тис. грн. Гроші перечислили на благодійний рахунок Житомирського базового військового госпіталю.

Коментуючи таке рішення колективу, директор онкодиспансеру Ігор Сабадаш зазначив, що всі його колеги усвідомлюють і підтримують наших військових у складній боротьбі з російським агресором, а ця фінансова допомога демонструє і відданість професії, і незламність українського духу.

«Перемога кується як на фронті, на передовій, так й у тиловій частині України. Ми ухвалили рішення щомісячно до закінчення війни відраховувати частину заробітку військовому госпіталю, де лікуються наші бійці. Щира подяка кожному з них за те, що відстоюють незалежність нашої держави. Дякую працівникам нашого закладу за підтримку наших військових, за активну громадянську та патріотичну позицію. Віримо в наших захисників, у нашу перемогу. Слава Україні!», — зазначив Ігор Сабадаш.

Варто зазначити, що в онкодиспансері отримують необхідну медичну допомогу вимушені переселенці, які переїхали у Житомирську область з інших регіонів та мають онкозахворювання. У закладі лікується або пройшли лікування близько 500 таких онкопацієнтів.

Джерело: Пресслужба КНП "Житомирський обласний онкологічний диспансер" Житомирської обласної ради