1Перший заступник голови обласної ради Олег Дзюбенко,  у переддень професійно свята, завітав до медичних працівників двох лікарень.
 
 
 
 
 
 
 
"Від всього депутатського корпусу обласної ради та від мене особисто прийміть найщиріші вітання з нагоди Вашого професійного свята – Дня медичного працівника.  Життя та здоров’я людини – це найдорожчий скарб. Тому професія медика завжди була однією з найнеобхідніших і найшанованіших.  А сьогодні, коли в країні йде війна, як на Сході, так і з підступним COVID-19, Ваша професійна діяльність межує із самопожертвою.  Лікарі, медсестри, фармацевти, санітари – у кожного з вас особлива місія і власна відповідальність за життя та здоров’я людини.  День медичного працівника — це ще одна нагода висловити вам вдячність за щоденну відповідальну, важливу і нелегку працю, за ваші зусилля і старання, за врятовані життя.
Тож, дякую кожному з вас за професіоналізм, витримку, терпіння та готовність прийти на допомогу", - у вітальному слові сказав перший заступник.
Олег Дзюбенко вручив грамоти та подяки обласної ради працівникам КНП "Малинська міська лікарня" та КНП " Малинський центр первинної медико-санітарної допомоги" Малинської міської ради.  Долучився до вітання також депутат обласної ради Сергій Диняк.
2222