maxresdefaultПривітання від  Голови Житомирської обласної ради Володимира Федоренка з Днем медичного працівника.

 

 

 Від всього депутатського корпусу обласної ради та від мене особисто прийміть найщиріші вітання з нагоди Вашого професійного свята – Дня медичного працівника.

Гіппократ колись сказав: «Любов до медицини йде пліч-о-пліч з любов’ю до людини». І сьогодні це свято разом з Вами відзначають тисячі людей, яким Ви подарували перемогу над недугами. Ви першими стали на захист кожного з нас коли невідома недуга захопила наш світ. Вклоняємось перед кожним вас за врятовані життя, та хвилиною мовчання вшановуємо пам'ять усіх, хто поклав своє життя під час порятунку кожного з нас.

Ви не просто професіонали своєї справи, Ви наші янголи-охоронці.

День медичного працівника — це ще одна нагода висловити вам вдячність за щоденну відповідальну, важливу і нелегку працю, за ваші зусилля і старання, за врятовані життя.

Тож, дякую кожному з вас за професіоналізм, витримку, терпіння та готовність прийти на допомогу.

Переконаний, що Ви й надалі з високою відповідальністю та сумлінням виконуватимете поставлені перед Вами завдання, дбатимете про нові професійні здобутки, а Ваші зусилля винагороджуватимуться повагою і вдячністю суспільства. Низький Вам уклін за Вашу невтомну працю та щире і відкрите серце.

Успіхів Вам у роботі, фахового зростання, добробуту в родинах, міцного здоров’я та мирного неба!

З повагою,

Голова Житомирської обласної ради

Володимир Федоренко